Torbalı Ege Gazetesi

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ATİLLA KAYA’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR.

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya konuk olduğu canlı yayın programında gündem ve İzmir hakkında sorulan soruları yanıtladı.

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ATİLLA KAYA’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR.
408 okundu
30 Eylül 2019 - 16:43

Ege de Son Söz’de yayınlanan Günaydın Ege programının bugün ki konuğu Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ydı.  Önemli konu başlıklarına değinen Kaya Ekonomi, İşsizlik, konusunda İzmir Büyükşehir’in yatırımcıları kaçırdığını belirten Kaya ‘ Yerel yönetim gelişimin önüne set çekiyor’ dedi  ‘İzmir’e iyi bir yatırımcı geldiğinde bir Ak Parti Teşkilati olarak elimizden gelen yardımı yaparız destek veririz dedi’. Yerel yönetimin işleyiş sorunlarını ele alan Kaya   İzmir’in  sorunları hakkında gelen  bir çok soruyu içtenlikle yanıtladı. Başlayacak kongre sürecinden de bahseden Ak Parti Milletvekili Atilla Kaya önemine vurgu yaptı.  Şuan merak edilen Buca Cezaevinin kalkması konusunda Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ‘Cezaevinin kalkmasını herkes istiyor ama ortada refleks yok ama Adalet Bakanımız bu konuda destek veriyor yakında çözüme kavuşacak’ şeklinde konuştu. İzmir’de ki şuan ki yerel yönetimin söz verdiği  vaadleri yerine getirmediğini açıklayan Kaya ‘ Başkan Soyer’e mazeret üretecek imkan bırakmayacağız’ dedi  Son olarak Ak Parti dağılacak mı sorusuna da şu şekilde açıklık getiren  Ak Parti Milletvekili Atilla Kaya ‘ Ak Parti Milletin kurduğu bir partidir. 17 yıldır halkımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz ortaya bir vizyon koyduk ve o vizyondan 17 yıldır başarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz’. dedi

KÖŞE YAZARLARI

Yeni sitemizi nasıl buldunuz?

• Çok iyi --> 12
  • İyi --> 9